Hoteltelnet

info@hoteltelnet.hu Telefonszám: +36-1-2279614
Budapesti szállodák és hotelek listája Wellness szállodák, gyógyszállodák, termál hotelek 4* balatoni wellness szállodák a legjobb áron Forma 1 szálláshelyek Budapest Akciós wellness hotel ajánlatok 3* akciós szállodák listája 4* szállodák, 4* wellness hotelek Magyarországi szállások listája

Debreceni szállodák és hotelek kedvezményes áron

Debrecen Magyarország második legnagyobb és egyik legnépesebb városa, Hajdú-Bihar megye megyeszékhelye. A város kulturális intézményei és rendezvényei a turisták körében is jól ismertek. Gyógyfürdő, strand és sportcentrum, Vidámpark, valamint Növény- és Állatkert és számos kulturális kikapcsolódási lehetőség várja a vendégeket. A HotelTelNet honlapján szereplő válogatás színvonalas 3-4-5 csillagos, jól felszerelt debreceni szállodákat ajánl az érdeklődők figyelmébe. Töltsön el egy wellness hétvégét Debrecenben! Foglalja le már most hotelszobáját a debreceni szállodák egyikében, figyelje akciós, a debreceni wellness szállodákra vonatkozó ajánlatainkat!

Debrecen Magyarország második legnagyobb és egyik legnépesebb városa, Hajdú-Bihar megye székhelye, egyike az ország hét regionális központjának. A Nagyalföldön fekszik, körülbelül 30 km-re a román határtól. Ősi református központ, a 'kálvinista Róma'. A Nagytemplom elődjét 1290 körül emelték. A jelenlegi templom átépítése 1823-ban fejeződött be. Kossuth Lajos 1849. április 14-én itt olvasta fel a Függetlenségi Nyilatkozatot. A Református Kollégiumban tanultak a magyar kultúra legkiválóbbjai. A magyar történelem válságos időszakaiban két ízben (1849-ben, 1944-ben) az országgyűlés és a kormány székhelye volt. A város kulturális intézményei és rendezvényei a turisták körében is jól ismertek. A Nagyerdőn gyógyfürdő, strand és sportcentrum várja a vendégeket. A város Vidámparkot, valamint Növény- és Állatkertet is működtet. Nyáron, hétvégenként a város a Cívis Korzó rendezvényeivel várja az idelátogatókat.

Debreceni szállodák - Wellness hétvége Debrecenben:

Best Western Hotel Kálvin Debrecen A 2007-ben megújult hotel, a történelmi városközpontban, a Református Kollégium és Nagytemplom közelében, a hangulatos Kálvin téri Udvarházban található.

Hunguest Hotel Nagyerdő Debrecen A szálloda a város legszebb részén, a Nagyerdő zöld szívében idillukus, békés környezetben található.

Grand Hotel Aranybika Debrecen A hotel Debrecen központjában, a Nagytemplom mellett található. A szálloda 1915-ben épült szecessziós stílusban Hajós Alfréd, az első magyar olimpiai bajnok tervei alapján.

Hotel Divinus Debrecen Kelet-Magyarország első ötcsillagos szállodája Debrecen belvárosától csak pár percre, a Nagyerdő kapujában található, közel az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőhöz.

Hotel Óbester Debrecen A régmúlt huszárvilágát idéző Hotel Óbester **** Debrecen történelmi belvárosában igazi kuriózumnak számít, a keleti régió egyik legszínvonalasabb szállodája. Az egyedülálló négycsillagos Hotel Óbester az első olyan szálloda a világon, amely a Huszárságnak állít emléket. Egyedi berendezésű, kényelmes szobákkal, luxus lakosztályokkal, kiállított tárgyakkal, wellness szolgáltatásokkal és kulináris élvezetekkel várja vendégeit, akik egyedi környezetben szeretnének felejthetetlen élményekkel gazdagodni.

Vissza a főoldalra